Sorring lervare:

https://sorringler.dk/

Sælger bullseyeglas, floatglas, alverdens udstyr indenfor lervareverdenen, samt ovne til både glas og lerbrænding. Du opnår rabatten ved at oplyse du er medlem hos glasforeningen og kan deraf opnå 7% i rabat. Sorring lervare er underafdeling til cerama og kan bestille hjem efter ønske indenfor få dage. De sælger også plansliber,sav mm og er altid god for gode råd og vejledning.

Mangler du en ovnmand er disse også behjælpelige.

Beliggende i Sorring.

Dansk værktøjssalg:

https://www.dvsalg.dk/

Sælger alverdens værktøj, sælger til både privat/erhverv, god udbyder af maskiner,sikkerhedsudstyr,bor,klinger og tilbehør til værkstedet.

ring og hør for pris – de har ofte gode tilbud og er til at tale med om pris- ingen fast rabat men sig du er fra glasforeningen på tlf : 97191692

De er bosiddende i Kibæk, Jylland.

 

Interglas:

https://interglas.dk/shop/frontpage.html

Forhandler floatglas,plast og monteringsudstyr til både private og erhverv.

Sælger forskellige tykkelser floatglas, spejl,beslag,plexiglas til evt bag på billeder, glashåndtag, wishmach coe 90 som er kompatible med bullseye både i klar basisplader, men også i farvet.

Udover det handler de med maskiner som forskellige save, klinger (god pris), og reservedele dertil. glasskæere,rundskærer, olie dertil,slibepuder,papir,linialer,tænger til at knække glas samt stativer til opbevaring af glas. Interglas er et godt sted at handle især hvis du kan aftage en palle glas ad gangen. Du opnår rabtten på 10% (måske mere ved en palle) ved at skrive glasforeningen i feltet- kan du ikke se rabatten skriv da mail til dem på [email protected] så er du sikker -de har haft problemer med deres system et stykke tid.

Beliggende ved Ålborg.

Stenmanden-Ildfaste sten:

https://www.ildfastesten.dk/

Sælger ovnplader,stabeludstyr,fibervat mm til din ovn til gode priser. -Har du en forespørgsel på ting til din ovn kan du roligt spørge ham om pris og til råds og han hjælper ,-er meget nysgerrig på at hjælpe. Du får her 10 % ved at skrive glasforeningen i feltet.

Beliggende i Århus.

Meripol:

https://meripol.dk/

Sælger epoxyprodukter samt alt slibegrej hertil hvis du eks skal lave epoxybord.

Sælger også maling- du får her 10% i rabat ved at sende dem mail med at du er fra foreningen.

Beliggende i slagelse.

Rustfri bolte:

https://www.rustfribolte.dk/

Har stort udvalg af værktøj,værkstedsudstyr,bolte,skruer,møtrikker.

Interessant er søjleboremaskiner,sandblæser, kompresorr og tilbehør dertil. Måden man får rabat på er at kontakte dem , sige man er fra glasforeningen og bede om tilbud på det valgte. De har ofte gode tilbud-nogle ting sender de ikke men skal hentes ved firmaet i Herning. Sælger til privat/erhverv.

 

CC Hobby:

https://www.cchobby.com/

Kæmpe kreativt univers med 12.000 kreative produkter. Fast medlemsrabat på 15% ved at skrive glasforeningen i kommentarfeltet. Hurtig lev., god kundeservice og lave rpiser. Mange små ting som vi kan bruge i hverdagen- sælger både privat/erhverv.

beliggende i Holstebro.

Lynge Papir:

https://www.lyngepapir-kontor.dk/da/

Sælger alt i gave indpakning,kurve,papkasser,æsker, forsendelseskasser ( det de ikke har skaffer de gerne) masser af tusser incl edding 780, bobleplast,kontorgrej/møbler,spraymaling, alt i papir. Rabatten er 15% på alt – køber man meget af en ting så mere.

-Opnås ved at oplyse man er fra glasforeningen hvad enten man webshop/ringer/mailer dem.

Tager kun faktuel pris på fragt til hele landet eks 20kg 45kr palle 400kr miljøgebyr 29kr.

Rigtig god service, er altid klar til at hjælpe en -de er beliggende i Silkeborg

 

Smykkebiksen:

https://www.smykkebixen.dk/shop/frontpage.html

Sælger mange smykkedele til smykkefremstillling.

Der fås 10% i rabat ved at skrive man er fra glasforeningen.

Beliggende i Maribo på Lolland.

 

Warmglass:

https://warm-glass.co.uk/

Sælger alt glas og udstyr  til glaskunstnere verden over. Der kan opnås 15 % i rabat hvis man er førstegangskunde. Send en mail til dem og skriv du er fra glasforeningen så opretterr de dig- de skal bruge din email. Vær obs på toldgebyr da de er beliggende i England.

cimberprint:

https://liseborg.dk/

Firmaet hed før cimberprint nu liseborg.

skilte og etiketter i forskellige slags folie. Endvidere bannere og boliginteriør. En side der rummer meget mere end man tror-virkelig værd at tjekke ud.

Der ydes 10% rabat ved at oplyse man er fra glasforeningen.

Beliggende påÆerøvej 21A i  Viborg. Tlf. +45 71 99 90 08/